Entremåtter

Øg tilgængeligheden med den rette entremåtte

Er der stor gennemgang af mennesker ind og ud af bygningen?

 

Så er det en rigtig god ide at have en eller flere entremåtter.

 

Hos Kronborg Care forhandler vi entremåtter og Alu-profilmåtter i alle afskygninger og mønstre. Vi finder den løsning, der bedst passer til dit indgangsparti. Samt hvad dit umiddelbare behov for beskyttelse er.

Læs mere om vores entremåtter

Få nemt & enkelt koblet entremåtte til lederlinjer

En entremåtte med ledelinje er med til at øge tilgængeligheden, og med vores hjælp kan du nemt få koblet dine udvendige lederlinjer sammen med de indvendige via entremåtten.

 

Hvilket særligt er en god ide steder, hvor der er enormt meget trafik, og hvor der kan være særligt behov for, at lederlinjerne ikke skal skabe konflikt med dårligt gående etc. Blandt andet på sygehuse, hvor der både kan komme kørestole og rollatorer, der skal kunne køre gnidningsfrist fra indgangen og ind i bygningen.

 

For os blev det altså hurtigt klart, at entremåtterne er en helt naturlig del af lederlinjen, hvorfor vi tilbyder denne løsning.

Find den helt rette løsning

Kronborg Care tilbyder i dag den kendte entrance entremåtte. Både med og uden taktile lederlinjer.

 

Samt tilbyder vi entremåtter, hvor den udvendige lederlinje helt naturligt, taktilt og visuelt markeres i måtten i et forløb, så den kobles til den indvendige lederlinje.

 

Udvalget er stort. Og vi finder hurtigt en løsning, der bedst matcher dine behov, ønsker og ikke mindst budget.

 

Lad os høre om dine tanker, så finder vi den rette løsning.

 

Har du nogen spørgsmål?

 

Er du nysgerrig på at høre mere om, hvorfor en eller flere entremåtter kunne være det rigtige i din institution, forening eller måske virksomhed?

 

Så kontakt os endelig allerede i dag.

Vi sidder klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have.

Kontakt os