Bedre tilgængelighed med den rette ALU entrémåtte / lamelmåtte

Er der stor gennemgang af mennesker ind og ud af bygningen? Så er det en rigtig god ide at have en eller flere ALU måtter.

Hos Kronborg Care forhandler vi ALU måtter og ALU-profilmåtter i alle afskygninger og mønstre. Vi finder den løsning, der bedst passer til dit indgangsparti. Samt hvad dit umiddelbare behov for beskyttelse er.

Få nemt og enkelt koblet ALU måtter til lamelmåtter

En ALU måtte med lamelmåtte er med til at øge tilgængeligheden, og med vores hjælp kan du nemt få koblet dine udvendige lamelmåtter sammen med de indvendige via entremåtten.

Hvilket særligt er en god ide steder, hvor der er enormt meget trafik, og hvor der kan være særligt behov for, at ledelinjerne ikke skal skabe konflikt med dårligt gående etc. Blandt andet på sygehuse, hvor der både kan komme kørestole og rollatorer, der skal kunne køre gnidningsfrist fra indgangen og ind i bygningen.

For os blev det altså hurtigt klart, at ALU måtterne er en helt naturlig del af ledelinjen, hvorfor vi tilbyder denne løsning.

Find den helt rette løsning

Kronborg Care tilbyder i dag den kendte entrance ALU måtte. Både med og uden taktile ledelinjer.

Samt tilbyder vi ALU- og lamelmåtter, hvor den udvendige ledelinje helt naturligt, taktilt og visuelt markeres i måtten i et forløb, så den kobles til den indvendige ledelinje.

Udvalget er stort. Og vi finder hurtigt en løsning, der bedst matcher dine behov, ønsker og ikke mindst budget.

Lad os høre om dine tanker, så finder vi den rette løsning.

Har du nogen spørgsmål?

Er du nysgerrig på at høre mere om, hvorfor en eller flere af vores måtter kunne være det rigtige i din institution, forening eller måske virksomhed?

Så kontakt os endelig allerede i dag.

Vi sidder klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have.

Kontakt os