Banebrydende teknologi for synshandicappede

NaviLens hjælper med at gøre byer smartere og mere rummelige. Funktionerne i koderne giver brugerne mulighed for at integrere lettere og blive mere tilgængelige i deres omgivelser på steder som Stationer, Busholdepladser, museer, offentlige bygninger, hospitaler og Metrostationer.

NaviLens er udviklet over de seneste 7 år og nu i kraftig ekspansion over hele verden. NaviLens Appén er downloaded 110.000 gange og der er implementeret mere end 30.000 naviLens koder.

Synshandicappede har ofte svært ved at anvende traditionel skiltning, og i ukendte miljøer er det svært at vide hvor f.eks ledelinjen fører dig hen. I et retningsskift på en ledelinje kan der være op til 4 muligheder, men ingen information om hvilken der fører dig frem til dit mål.

Kodernes matrix er udviklet så de indeholder dynamiske informationer, F.eks. hvis der er ændring i hvilket spor toget kommer på, eller hvad tid bussen/toget er på stationen, vil denne information automatisk være tilgængelig for brugeren.

NaviLens tilbyder information, direkte læst op på din mobiltelefon. Blot installer NaviLens App., og aktiver dit mobilkamera, kameraet vil på op til 25 meter, kunne finde og læse NaviLens koden og give dig de i koden indlæste, eller dynamiske informationer.

NaviLens bruges også i supermarkeder hvor emballage på mange produkter er mærket med en naviLens kode som hjælper den synshandicappede med at finde den søgte vare,

NaviLens Appen på din molbil oplyser om indhold i produktet m.v. Koderne er i dag på emballage fra Kellogg´s CocaCola, Ariel, Oral B. Aunt Bessies, PNIB devices, Gillette, og mere end 1000 produkter i hele verden.

Ønsker du mere information om NaviLens

Se også det internationale website