Taktile ledelinjer til alle miljøer ude- som inde

Personer med nedsat syn har behov for tydelige markeringer for at finde vej. Vi arbejder med visuelle og taktile ledelinjer til indendørs og udendørs miljøer. Vores sortiment leveres i mange forskellige materialer og udformninger, så der er mulighed for at finde den bedste løsning til den aktuelle opgave.

Rustfrit stål

Rustfrit stål ledelinjer kan leveres i 3 modeller Line, Diamond og børstet rustfrit stål AISI 316. Monteringen udføres ved at bore huller i underlaget, tre huller pr. element og et hul pr. nitte.

Der anvendes en skabelon for hullernes placering. Fastgøres med anbefalet lim, som påføres i de borede huller.

Hvis man ikke vil bore i underlaget, så fås der også elementer og nitter uden fæste til limning eller med dobbelt klæbende tape. Højder 3-5 mm. Ønsker du en specialversion eller hjælp med installation, så kontakt os!

Indendørs Ledelinjer Udendørs Ledelinjer

Gummi

Ledelinjer og Opmærksomhedsfelter i gummi er udviklet og designet i samarbejde med DSB, Banedanmark samt tilgængelighedskonsulent og arkitekt Rie Ollendorff.

Ledelinjerne der limes på underlaget, er konstrueret og godkendt til brug på stationer som tydelig  wayfinding til blinde og synshandicappede. Gummiledelinjerne og opmærksomhedsfelterne er egnet til montering indendørs eller under halvtag.

Produktet er skridsikkert og holdbart, samt opfylder alle krav til brandsikkerhed samt certificeret efter BFL-S1, i henhold til EF standard UNE 13.501-2008 M2F1, samt opnået certifikater for M2F1 1998.

Specifikationer

Taktile ledelinjer i Messing.

Kronborg Care taktile ledelinjer og opmærksomhedsfelter i messing er fremstillet ved fræsning. Messingledelinjerne kan leveres i Model LINE (som vist på foto) eller med glat overflade.

Monteringen udføres ved at bore huller i underlaget, tre huller pr. element og et hul pr. nitte. Der anvendes en laserskåret metalskabelon for hullernes placering. Dornene fastgøres med anbefalet lim, som påføres i de borede huller.

Specifikationer

Rustfrit stål / TPU

Taktile ledelinjer i Rustfrit stål TPU produceres gennem fræsning af rustfrit stål AISI 316, monteret med farvede indlæg af TPU for ekstra kontrast.

Ledelinjerne monteres som beskrevet under ledelinjer i Rustfrit stål.

Specifikationer

Taktil POLYURETHAN ledelinje- og opmærksomhedsfelt til Indendørs montering

Kronborg Care taktile ledelinjer og opmærksomhedsfelter i Polyurethan er fremstillet ved støbning. Polyurethan ledelinjerne kan leveres med nupper (som vist på foto) eller med sandblæst overflade.

Specifikationer

Taktile Porcelænsfliser

Porcelænsfliser er et meget stærkt og holdbart produkt til udendørs- og indendørs brug. Produktet påvirkes ikke af vand eller sol, og har en høj modstandsevne overfor kemikalier.

Specifikationer

Vi har værktøjerne

Viden er vores vigtigste værktøj, når vi monterer ledelinjer og sikrer tilgængeligheden i bygninger og byrum. Vi ved, hvad forskellige underlag kræver og har erfaringen og metoderne til at gennemføre monteringen korrekt. Når du bestiller os til at udføre monteringen, kan du være sikker på, at den udføres af vores veluddannede installatører, der alle er i besiddelse af den professionalisme, der er nødvendig for montering af Kronborg ́s produkter.

Vi samarbejder med DANALIM, som er leverandør til alle vores limede produkter, de sikrer den bedste lim-løsninger til de enkelte underlag.

Har du nogen spørgsmål til vores sortiment af taktile ledelinjer, eller ledelinjer i andre materialer, udformninger, montering eller hvad der kunne være den rette løsning til dit projekt er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Kontakt os her