[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” text_align=”left” background_color=”#ffffff” padding_top=”85″ padding_bottom=”50″][vc_column][vc_column_text]Om os[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” border_style=”” thickness=”1″ up=”20″ down=”0″][vc_column_text]Velkommen til Kronborg Care A/S
Kronborg Care A/S har arbejdet med tilgængelighed i mere end 20 år. Vi har derfor god erfaring og viden i netop at kunne levere det mest velegnede produkt til den specifikke opgave.

 

Vi ønsker at være den leverandør på det danske marked, der har det største udvalg af professionelle ledelinjer, samt up-dateret viden om projektering og placering af ledelinjer og opmærksomhedsfelter, således at vi kan tilbyde vores kunder assistance i planlægnings fasen. Vi følger nøje den lovmæssige udvikling på området, og prøver på den måde at være lidt foran! Så spørg os, det koster ikke noget.

 

Entrémåtter har vist sig at være en naturlig del af ledelinjen, hvorfor vi har valgt også at tilbyde vores kunder disse løsninger . Vi tilbyder den kendte EMCO måtte fra Tyskland ( kassette system), hvor den udvendige ledelinje naturligt, taktilt og visuelt, markeres i måtten i et forløb, så den kobles til den indvendige ledelinje.

 

Vi lægge specielt vægt på, at vores produkter opfylder alle krav til miljø, brandkrav og naturligvis holdbarhed. De er også alle testet af de respektive danske organisationer, som for eksempel Dansk blinde institut og Dansk handicapforbund.

 

Vi benytter vores lange erfaring i tilgængeligheds produkter, samt vores ingeniørmæssige baggrund, til at udvælge hvad der findes på verdens markedet, – tilpasse det efter arkitekternes ønsker, og lovgivningens retningslinjer.

 

Med venlig hilsen
Allan Kronborg[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” border_style=”” up=”40″ down=”0″][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” text_align=”left” background_color=”#ffffff” padding_top=”85″ padding_bottom=”50″][vc_column width=”1/3″][image_hover target=”_self” image=”21987″ hover_image=”21740″][vc_separator type=”transparent” border_style=”” thickness=”1″ up=”20″ down=”0″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][image_hover target=”_self” image=”21990″ hover_image=”21741″][vc_separator type=”transparent” border_style=”” thickness=”1″ up=”20″ down=”0″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][image_hover target=”_self” image=”21992″ hover_image=”21743″][vc_separator type=”transparent” border_style=”” thickness=”1″ up=”20″ down=”0″][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” text_align=”center” background_color=”#ffffff” padding_top=”20″ padding_bottom=”91″][vc_column][qode_carousel carousel=”clients-carousel” carousel_type=”” items_visible=”5″ show_navigation=”no” space_between=”no” hover_effect=”overlay” on_click=”open_link”][/vc_column][/vc_row]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *